<meta name='google-adsense-platform-account' content='ca-host-pub-1556223355139109'/> <meta name='google-adsense-platform-domain' content='blogspot.com'/> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1939883236986415177\x26blogName\x3dMaria+Brink\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://maria-brink.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dcs\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://maria-brink.blogspot.com/\x26vt\x3d-5095799283202625458', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Update × Maria × Band × Gallery × Media × Lyrics × Interviews × Twitter × Links × Website ×


CLICK
Maria online ♥


   


Actual
News ♥

 A Star-Crossed Wasteland
» album
» released 13.7. 2010
» buy it! 399,- Kč


• The GunShow
» singl
» released 1.7. 2010
» buy it! 



ITM Music Video
The Gun Show ♥





C-box
Write me! ♥






Web Player
Music ♥


Affilates
My favourite sites ♥


    



Site info
Credits etc.. ♥

Webmiss : Mishelia (@)
Opened : 01.08. 2010
Host : Blogger.com
Layout by MAGG 
Coded by FILTHIE 

Don't copy without source!

Interview s Chrisem (Srpen 2010)
Posted on: pátek 13. srpna 2010 at 2:51
Ano, ano, činím se... Je tu další aktuální rozhovor, tentokrát pro examiner.com .


IN THIS MOMENT mají jedinečnější zvuk než většina hardcore/metalcore kapel, které hrají na Mayhem festivalu v Denveru. Jejich zpěvačka má hlas, který chvíli zní čistě a jasně jako zvon a v momentě se změní v nespoutaný řev. Křičí, řve a nakopala by zadek leckterým ''hardcore'' zpěvákům.


Na Mayhem festivalu jsou na roztrhání. Dokonalý ohoz metalu 80. let zabalený modernější verzí hardcoru. Nové album publikum musí zaujmout. Live show byla fenomenální a silná. Když Maria vyšla do davu hned se kolem ní vytvořil ''circle pit''. 


Chris si s námi promluvil o turné, o vlivem a IN THIS MOMENT.

TW : Vaše hudba se nedrží jen jednoho žánru. Jak to jde s psaním? 


CH: Neplánujeme to. Nové album je zatím ze všech našich alb nejvíce kritizování. Na první nahrávku jsme měli nejvíce času, měli jsme nějaký pocit, tak jsme ho zvěčnili. Napsali jsme to, nahráli a pak se udělali turné s Ozzym. Když všichni zpívali ty skvělé písně, byli jsme šťastní, zasnění, proto jsme napsali další album o tolik měkčí. Ne záměrně, prostě to přišlo. Je z toho cítit metal z 80. let.. a pak nové album.. No, máme rádi metal. Naši fanoušci milují metal. Jako kapela fungujeme pět let a prošli jsme jakýmsi vývojem. Stále máme rádi melodické věci, ale metal je určitě tou silnější stránkou.

TW: Hráli jste na Ozzfestu a jste na Mayhem festivalu. Všimli jste si, nebo bylo vám řečeno, jestli došlo k nárůstu prodeje CD právě kvůli turné? 


CH: Ozzfest byla určitě jedna z těch věcí, které naší kapele pomohlo dostat nabídky na další velké koncertování a s Ozzym se naše desky určitě prodávaly líp. Pokaždé, když děláme velké turné, vidíme nárůst. Uvidíme jak na tom bude nová deska.

TW: Takže jak dlouho jste na turné?

CH: No, od poloviny, nebo začátkem roku 2006. Nejméně čtyři roky.

TW: WOW! 

CH: Zabírá to hodně času, ale i během turné pracujeme na nových písních. Pracujeme, protože až to skončí, dostaneme se do studia a všechno to začne znova.

TW: Kým nebo čím je vaše kapela ovlivněna?

CH: Každý z kapely je ovlivněn někým a něčím jiným. Je to jedna z věcí, která z nás dělá kapelu takovou, jakou ji vidíte a slyšíte. Maria je na hodně melodické věci. Každý máme rád metal, ale podžánrů je moc. Blake má rád Marka Tremontiho a podobné věci, přináší více rockových elementů.. to jsou ty vlivy, které tvoří náš zvuk.

TW:  Kdy jsi poprvé začal hrát na kytaru?

CH: Byl jsem na střední škole a rozhodli jsme se, že založíme kapelu. Tak jsem si vybral kytaru.

TW: Neuměl jsi na ni hrát?

CH: Ne, neuměl. Nevěděl jsem, jak na ni hrát. Trvalo mi spoustu let, než jsem se to naučila, ale jakmile to šlo, uvědomil jsem si, že už můžu hrát ''Iron Man and Smoke on the Water'' a podobné věci.

TW: Který kytarista tě nejvíce ovlivnil?

CH: V 80. letech to byli hráči jako Eddie Van Halen, Randy Rhoads, Jake E. Lee, George Lynch.. Stará škola. Z těch novějších to byl Dimebag Darell, Kirk Hammet z Metallicy a tak podobně.

TW: Co plánujete po Mayhemu?

CH: Na Mayhemu budeme až do 14. srpna. Pak jedeme do tepla, do St. Louis a Cincinnati.

TW: Tam nebude taková zima jako tady! 

CH: Jo, to byl Phoenix, pak Albuquerque, teď Denver. Ale milujeme to, je to skvělé!

TW: To je všechno, co jsem chtěl. Díky za čas.


CH: Taky dík.